Després de les vacances de Setmana Santa, les dues colles vallenques reprenen l’activitat castellera.

PUBLICITAT

La Colla Vella es desplaçarà dissabte, a les 18 hores, a la plaça del Pou d’Altafulla, per actuar en la diada d’inici de temporada de la colla local. En la segona diada de l’any, la colla dirigida per Manel Urbano buscarà, com a mínim, consolidar la gamma alta de 7. Tampoc es descarta l’estrena del 2de7 o un castell bàsic de 8. A més de rosats i altafullencs, la cita comptarà amb la participació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo.

El mateix dia, a les 18 hores, al Pla de la Seu de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls, que afronta la primera cita del 2024,  ha anunciat que portarà construccions de 7 pisos en la diada d’inici de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Vallencs i tarragonins compartiran plaça amb els Xiquets de Reus.

PUBLICITAT