Les dues colles dels Xiquets de Valls han aportat novetats en els compromisos castellers del cap de setmana.

PUBLICITAT

A Altafulla, dissabte a la tarda, la Colla Vella va descarregar els primers 2de7 i 4de8 de la temporada. A la tercera ronda, es va anotar el segon 5de7 de l’any.

Els de la camisa rosada van compartir plaça amb tres colles més. La Jove de Tarragona va completar el 3de7, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar. Els Xiquets del Serrallo van oferir una diada completa de 7 amb el 4de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7. Pel que fa els Castellers d’Altafulla es van quedar amb el 2de6 com a millor estructura.

A la mateixa hora, la Colla Joves va oferir la primera actuació del 2024 al Pla de la Seu de Tarragona. Els de la camisa vermella es van estrenar amb el 3de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7.  

Els del carrer d’en Gassó van compartir jornada amb els Xiquets de Reus i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Els del Baix Camp van completar el 5de7, un intent desmuntat de 2de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7, mentre que els tarragonins van descarregar el 3de7, el 3de7 amb el pilar i el 4de7.

PUBLICITAT