A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó ha jugat aquest dissabte passat el seu últim partit de la temporada com a local contra el CB Salt. El partit, del tot intranscendent esportivament parlant perquè cap dels dos equips no s’hi jugava res, ha acabat amb un resultat a la pròrroga de 83-90 per als del Gironès, després d’haver arribat al final dels 40 minuts amb empat a 80.

PUBLICITAT

Amb tot, el Pavelló vallenc ha viscut segurament la millor entrada de la temporada, i és que l’afició blanc-i-vermella ha volgut acomiadar com es mereix el Jordi Llagostera que, després de passar per totes les categories del club, ha jugat el seu últim partit al Joana Ballart. Llagostera ha jugat 11 temporades amb el primer equip del CB Valls, 8 de consecutives a lliga EBA.

El jugador vallenc va ser en tot moment ovacionat per un públic que el considera un referent i que sap que és història viva del club. Al final del partit, Llagostera va rebre, molt emocionat, l’homentatge del club, amb presència del seu president Magí Mallorquí, de l’Alcaldessa Dolors Farré i de Manel Requena, en representació de la Federació Catalana de Bàsquet.

El cap de setmana vinent el CB Valls Òptques Teixidó, amb la tercera plaça garantida, jugarà l’últim partit de la temporada, de pur tràmit, contra el CB Mollet.

PUBLICITAT