Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 10 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Cambra de Comerç de Valls i Vallsgenera presenten la primera edició de la Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp.

Es tracta d’un espai que oferirà les sinèrgies necessàries entre el teixit empresarial en cerca de talent i les persones que busquen oportunitats laborals.

La Fira es realitzarà dijous 9 de maig, de 9 a 14 hores, al Pavelló Xavi Tondo i Volpini.

En l’àmbit educatiu, ens fe, ressò que un taller de màscares acomiadarà el cicle d’Activitats en Família del Pla Educatiu d’Entorn. Se’n han previst els dissabtes 27 d’abril, 11 de maig i 8 de juny. Totes les propostes són gratuïtes i es programen en dissabte per afavorir-ne la participació.

Seguim en matèria educativa. Els combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls faran un concert al parc Barrau.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 17 d’abril a les 19 hores. Els grups estan formats per sis i entre dotze alumnes d’unes edats compreses entre 12 i 22 anys.

Temps per a la cultura. Més enllà de la vessant teatral que tots coneixem, el Grup del Teatre Principal realitza una important tasca social i lúdica al llarg de l’any. Part important d’aquesta funció social del grup va ser la celebració de les esperades Festes de l’entitat, que van tenir lloc al llarg del passat cap de setmana del 6 i 7 d’abril.

L’acte central va tenir lloc el dissabte al vespre a la Sala Kursaal de Valls i va comptar amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Laia Castells.

L’endemà les activitats van continuar amb els Jocs Gegants elaborats expressament per l’ocasió i ambientats en el món teatral en general i en els espectacles del GTP en concret. Un espai on petits, joves i grans poden compartir una bona estona de convivència. Al migdia van realitzar un sonat concurs de paelles.

El dinar de germanor va cloure un cap de setmana de festa major a can GTP, on es van celebrar tots els èxits d’aquesta temporada i es va brindar per tots els projectes que vindran.

I en esports, fem un cop d’ull als resultats del grup 17 de 3a Catalana. Cap de setmana de derrotes per 2 a 5 de la UE Valls B davant l’Alcover i de l’Atlètic de Valls per 4 a 2 contra l’Altafulla.

Després d’aquests enfrontaments de futbol, els blancs-i-vermells són cuers a la classificació amb 16 punts, mentre que l’Atlètic és sisè amb 43 punts.

A la propera jornada, la UE Valls B visitarà dissabte, a les 17.30 hores, el camp del Base Pallaresos, desè classificat amb 30 punts. El mateix dia, l’Atlètic rebrà, a les 18.30 hores, a l’estadi del Vilar, el Calafell, onzè classificat amb 27 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT