El Museu de Valls inaugura aquest dissabte 20 d’abril l’exposició «Why? Valls. Carme Solé Vendrell. Il·lustració, pintura, escultura», una mostra que es podrà veure fins el 30 de juny, comissariada per Jaume Escala.

PUBLICITAT

L’exposició recull la trajectòria de cinquanta anys de treball artístic de la Carme Solé, amb vinculacions familiars a Valls a través del seu avi matern.

Considerada una de les millors il·lustradores que ha donat el nostre país, l’artista exposa el seu treball en aquest camp, però també en la pintura i escultura. Les tres disciplines les cultiva alhora i s’influeixen mútuament

En els seus cinquanta anys de trajectòria ha dibuixat centenars de llibres que han estat editats a molts països, tant europeus com americans o asiàtics. Fa pocs dies acaba d’escriure i il·lustrar el seu darrer llibre, Mitama i la cançó del mar. 

A Why? Solé denúncia la vulneració dels drets dels infants. Una problemàtica que està especialment d’actualitat avui degut al conflicte de Gaza.

PUBLICITAT