El Teatre Principal de Valls rep aquest diumenge 21 d’abril a les 18h «Tornaria a viure com si fos un llangardaix», un muntatge teatral dirigit per Pau Ferran i copresentat amb la Sala Trono. L’espectacle és dirigit per Pau Ferran i interpretat per Oriol Grau, Marc Pinyol i la vallenca Cristina Murillo que posa la seva passió per la interpretació en aquesta obra plena de clarobscurs.

PUBLICITAT

L’obra teatral escrita per Glòria Granell narra la història de l’Àngels que, interpretada per Oriol Grau, no li importa morir sola ni abans d’hora, ni tampoc atropellada o d’un tret. La protagonista, una artista de tota la vida, està llesta per fotre el camp, però només marxarà sabent que alguna cosa en ella és certa, que alguna part de la seva vida ha estat viscuda amb autenticitat. L’espectacle té un repertori molt dinàmic per transportar-nos a la vida d’una actriu en decadència i a un panorama de penombres.

Aquesta actuació té un preu de 15 euros per a tots els públics i 12 euros per als quals tinguin el Carnet Amics dels Teatres. La durada de l’obra és de 50 minuts i aquesta actuació entra amb la promoció «Promo 3» una iniciativa sociocultural que vol facilitar l’accés a la cultura a les persones en situació d’atur, un dels sectors de la societat més vulnerables. Aquesta acció permetrà que la programació organitzada per la Xarxa de Cultura els ofereixi entrades dels Teatres de Valls a només 3 euros.

PUBLICITAT