A Copa Catalunya femenina, aquest dissabte, el CB Valls DIC rep la visita al Joana Ballart del Barça, en aquest moment segon classificat, a una victòria del lideratge i amb una ratxa de victòries consecutives que el converteix, possiblement, en el millor equip de la competició.

PUBLICITAT

Les vallenques venen d’imposar-se al Reus Ploms Salle la setmana passada, després de fer un partit molt seriós i lluitant fins a l’últim minut. Les blaugrana visitaran Valls amb tot el seu potencial i amb ganes de sortir líders del pavelló vallenc.

Malgrat que les del CB Valls DIC ja no s’hi juguen res, aquest és un partit d’aquells que qualsevol esportista voldria jugar. Un partit perquè l’afició vallenca gaudeixi, animi el seu equip i, al seu costat, intenti donar la campanada. El partit es jugarà aquest dissabte a les 18 hores.

PUBLICITAT