Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 22 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que des del 18 d’abril ja es troba en marxa la programació de la diada de Sant Jordi amb llibres i roses com a protagonistes.

La jornada central tindrà lloc aquest dimarts 23 d’abril, dia del patró, en què el Pati i els carrers adjacents retrobaran la plena activitat amb les tradicionals parades. Un any més, la ballada de sardanes, la despertada i la cercavila dels dracs tornaran a ser els actes tradicionals.

D’altra banda, aquest passat cap de setmana han tingut lloc diverses activitats prèvies com el lliurament de premis del Concurs de Relats Breus i la presentació del llibre “Paraules d’Antes” de Ricard Farré i Àlex Pujals al Museu Casteller que s’ha estrenat com a nou espai en el seu primer Sant Jordi.

Temps per als castells. Les dues colles dels Xiquets de Valls han tingut compromisos aquest cap de setmana que hem deixat enrere.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar diumenge a la diada Pau Casals del Vendrell. L’actuació, celebrada a la plaça Nova, va deixar la primera clàssica de 8 de l’any dels de la camisa rosada amb el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

La colla amfitriona, els Nens del Vendrell, es va apuntar el primer 4de8 de l’any a la segona ronda. També van descarregar el 3de7 i el 7de7.

Els Castellers de la Vila de Gràcia es van anotar el segon 3de8 de l’any, el 2de7 i el 5de7.

Pel que fa els Pallagos del Conflent van assolir la segona actuació completa de la temporada amb el 3de6, el 4de6 i el 4de6 amb el pilar.

El dia abans, la Colla Joves Xiquets de Valls va participar en la Diada de Ca l’Àngel. Memorial Àngel Solé. Els del carrer d’en Gassó van completar el 4de7, el 5de7, el 4de7 amb el pilar, el 3de7 amb el pilar i el 3de7.

En l’àmbit de Joventut, Igualtat i Feminismes, destaquem que s’ha posat en marxa el projecte Agents d’Igualtat, impulsat per les regidories de Joventut i Igualtat i Feminismes, i l’Institut Serra de Miramar.

El projecte neix de la necessitat d’educar i capacitar a les noves generacions en la lluita per la igualtat de gènere i la prevenció de les violències.

També us recordem que fins  al 30 d’abril us podeu inscriure a la setzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral de Valls” de manera presencial a l’Oficina Municipal de Turisme.

 Els dies i horaris són de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 hores i de 17 a 19 hores, i diumenge de 10 a 14h hores

I en esports, a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va empatar a 1 aquest diumenge a l’estadi del Vilar contra el Palamós. El resultat deixa a l’equip de la capital de l’Alt Camp amb 35 punts, dos menys que l’Atlètic Lleida, equip que marca la promoció d’ascens a 3a RFEF.

De cara a la propera jornada, els homes de Manel Cazorla visitaran el camp d’un dels candidats a l’ascens directe, el Sabadell B. El partit es disputarà diumenge a les 16.30 hores.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT