El Patronat Municipal d’Esports de Valls començarà el proper dilluns 6 de maig, a partir de les 6.30 hores del matí, el període d’inscripcions de cara a les activitats d’estiu.

PUBLICITAT

L’esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la vuitena edició del campus de natació. El calendari d’activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s’ofereix un abonament piscina d’estiu, entre el 15 de juny i l’1 de setembre, per facilitar l’accés a la piscina descoberta durant tota la campanya.

Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial a la recepció del Centre Esportiu Municipal El Fornàs o es recomana realitzar la inscripció online, a través de la plataforma EGOSPORT disponible a la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) dirigit a les persones que el centre esportiu disposa de les seves dades. Per altra banda, qui no tingui accés a la plataforma pot demanar informació enviant un correu a suport.pme@valls.cat o trucant al 977 614 403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

PUBLICITAT