Les dues colles dels Xiquets de Valls acomiaden el mes d’abril amb sortides que han de servir per confirmar el bon començament de temporada.

PUBLICITAT

A la plaça Pere Català i Roca, la Colla Vella actua dissabte, a les 18 hores, en el marc d’una nova diada organitzada per l’Ajuntament de Valls per dinamitzar el Museu Casteller de Catalunya, el qual va obrir portes el passat mes de setembre.

A falta de l’últim assaig, els de la camisa rosada tenen la intenció de repetir la clàssica de 8 aconseguida la setmana al Vendrell. Tampoc es descarta que puguin afrontar els primers pilar de 6 i 2de8 amb folre de la temporada.

En aquesta actuació a la capital de l’Alt Camp, la Vella estarà acompanyada de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell.

De cara a diumenge, a les 12.30 hores, a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, la Colla Joves té la tercera actuació de l’any amb la voluntat d’estrenar-hi els primers castells bàsics de 8.

Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats dels Nens del Vendrell, els Castellers de Barcelona i els Bordegassos de Vilanova.

PUBLICITAT