Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 29 d’abril.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns, a partir de les 17 hores, hi ha prevista la sessió plenària ordinària del mes d’abril de l’Ajuntament de Valls.

El ple donarà compte als informes de la Sindicatura de Comptes i la modificació de crèdit 3/2024. D’altra banda, l’àrea de Governació sotmetrà a votació l’aprovació de la incorporació de l’Ajuntament de La Canonja al Consorci per la Gestió de la Televisió Digital Terrestre del Camp de Tarragona (TACOALT).

Temps per als castells. La nova actuació del Món Casteller, celebrada dissabte a la plaça Pere Català i Roca, a l’entorn del Museu Casteller de Catalunya, va portar un pas endavant de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Els de la camisa rosada van reeditar la clàssica de 8 descarregada la setmana passada al Vendrell. A la ronda de pilars, van completar l’espadat de 6, el primer de l’any i amb alguns canvis en l’alineació.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona també va optar per l’estrena del pilar de 6. Prèviament, van bastir el 3de8, el 4de8 i el 5de7.

La tercera colla a plaça, els Nens del Vendrell, es van anotar el segon 4de8 de l’any, el 7de7 i el 3de7.

Anem a una altra actuació. Després de dues sortides amb construccions de 7, la Colla Joves Xiquets de Valls va estrenar la casella de 8 pisos aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú.

Els del carrer d’en Gassó van descarregar els primers 3de8 i 4de8 de la temporada. A la tercera ronda, va arribar el tercer 5de7 de l’any.

A la plaça de la Vila de la capital del Garraf, els Castellers de Barcelona es van anotar el quart 4de8 del curs. Tot seguit, feien el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

Els Nens del Vendrell, que el dia abans havien actuat a Valls, van apostar per una diada completa de 7 amb el 3de7, el 7de7 i el 4de7 amb el pilar.

Pel que fa la colla local, els Bordegassos, van enlairar el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7.

I en esports, a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va caure aquest diumenge al camp del Sabadell B per 3 gols a 2. Un resultat que deixa el conjunt de la capital de l’Alt Camp en vuitena posició i complica les esperances de jugar el play d’off d’ascens a 3a RFEF.

L’enfrontament, disputat a l’estadi Olímpia,  es va decantar a favor del Sabadell al minut 6 amb una diana d’Ivan Bustamante. Al minut 2 de la segona meitat, els locals van anotar el 2 a 0 amb un gol d’Ivan Sánchez.

La reacció visitant va arribar al 60 amb un gol de Rabassó. L’alegria, però, va durar 23 minuts. D’un possible 2 a 2 es va passar al 3 a 1 que Ustrell va transformar al 83.  A les acaballes del matx Rabassó feia el 3 a 2, però ja era massa tard perquè els vallencs poguessin capgirar el marcador.

Un resultat que manté els blancs-i-vermells en la vuitena plaça, a 5 dels llocs de play off i a 6 del descens. Mentrestant el Sabadell B és segon i, gràcies a la derrota del Vic contra el Santboià, veu més a prop l’ascens directe a 3a RFEF.

El pròxim partit de la UE Valls serà diumenge, a les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, davant el Sants, dotzè classificat amb 30 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT