A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va caure aquest diumenge al camp del Sabadell B per 3 gols a 2. Un resultat que deixa el conjunt de la capital de l’Alt Camp en vuitena posició i complica les esperances de jugar el play d’off d’ascens a 3a RFEF.

L’enfrontament, disputat a l’estadi Olímpia,  es va decantar a favor del Sabadell al minut 6 amb una diana d’Ivan Bustamante. Al minut 2 de la segona meitat, els locals van anotar el 2 a 0 amb un gol d’Ivan Sánchez.

La reacció visitant va arribar al 60 amb un gol de Rabassó. L’alegria, però, va durar 23 minuts. D’un possible 2 a 2 es va passar al 3 a 1 que Ustrell va transformar al 83.  A les acaballes del matx Rabassó feia el 3 a 2, però ja era massa tard perquè els vallencs poguessin capgirar el marcador.

Tot i la derrota, el tècnic, Manel Cazorla, que va haver de conformar un onze titular de circumstàncies, es va mostrar satisfet de l’actitud de l’equip.

Un resultat que manté els blancs-i-vermells en la vuitena plaça, a 5 dels llocs de play off i a 6 del descens. Mentrestant el Sabadell B és segon i, gràcies a la derrota del Vic contra el Santboià, veu més a prop l’ascens directe a 3a RFEF.

El pròxim partit de la UE Valls serà diumenge, a les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, davant el Sants, dotzè classificat amb 30 punts.