Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 2 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la imatge gràfica del Sant Joan a Valls 2024 es converteix en un crit màgic que convida a viure la Festa Major.

El cartell ha estat obra de la polifacètica i il·lustradora Alba Pocurull Oliva. Un disseny de la imatge gràfica que transmet de manera clara la celebració i revetlla de Sant Joan.

La Festa Major de Sant Joan tindrà lloc entre els dies 20 i 25 de juny. En les properes setmanes, es donarà a conèixer la totalitat de la programació.

Més cultura. “La Traviata” tancarà la temporada dels Amics de la Música de Valls. El 5 de juliol estrenaran la plaça del Museu Casteller com a escenari per a concerts de cambra.

De l’oferta de final de  temporada de l’entitat, destaca també la novena Simfonia de Beethoven al  Centre Cultural l’ 11 de maig; música antiga amb Hirundo Maris al Teatre Principal el 30 de maig; i la Missa de Glòria a l’església de Sant Joan el 15 de juny.

En l’àmbit de Via Pública, us recordem que aquesta setmana han començat les obres d’ordenació de l’entrada de Valls per la carretera de Montblanc a l’alçada de la cruïlla amb el carrer Creu de Cames.

Aquesta execució millorarà els accessos i la seguretat dels vianants i vehicles. Està previst que els treballs acabin a mitjans de maig.

D’altra banda, també s’ha adjudicat la pavimentació de carrers al centre urbà i al polígon industrial. S’invertiran 158.878 euros en uns treballs que inclouen la millora del ferm de l’Avinguda Illes Balears, un tram del carrer Avenir i els laterals de la carretera del Pla.

Pel que fa a les propostes de Joventut destaquem que el Carnet Jove de Valls impulsa una nova campanya de captació de descomptes.

El servei local compleix dos anys al municipi i ja suma un total de 69 avantatges per a persones entre 12 i 30 anys.

En el camp de la Participació Ciutadana, del 6 al 31 de maig podeu presentar les vostres propostes dels Pressupostos Participatius. Hi ha dues opcions: presencial (vestíbul de l’Ajuntament i Pavelló Xavi Tondo) i a les sessions participatives; i online a l’enllaç de la plataforma Decidim Catalunya.

I en esports, fem un repàs als marcadors de la jornada 27 del grup 17 de 3a Catalana de futbol.

La Unió Esportiva Valls B va treure un empat a 1 al camp del Llorenç i l’Atlètic de Valls també aconseguia el mateix resultat, a l’estadi del Vilar, contra el Montblanc.

A falta de tres jornades per acabar la lliga, l’Atlètic de Valls ocupa la cinquena posició amb 47 punts, mentre que el filial de la UE Valls és penúltim amb 20 punts.

De cara aquest cap de setmana, la UE Valls B rep dissabte, a les 18.15 hores, l’Escola de Sant Pere i Sant Pau, tercer classificat amb 53 punts. El mateix dia, a les 17 hores, l’Atlètic visitarà el camp del Roda de Barà, segon classificat amb 58 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT