El Sant Joan vallenc d’aquest 2024 té des d’aquest passat dimarts un cartell característic i innovador amb clares referències a la celebració i la revetlla. De fet, es vol convertir en un crit màgic que convidi a viure la Festa Major.

PUBLICITAT

La seva creadora, Alba Pocurull Oliva, presenta una il·lustració que destaca per una dansaire de festa, una balladora amb un cap conformat per l’escut de Valls. A més, afirma que ha volgut posar en valor a una ciutat que pensa i alhora somnia.

Enmig d’aquesta amalgama de pensaments i somnis, els braços de la dansaire assenyalen el cel i de les mans surten espurnes, foc i estrelles que contrasten amb la foscor de la nit més curta de tot l’any. 

Per al disseny del cartell Pocurull ha comptat amb el suport d’una de les seves companyes de projectes gràfics, la dissenyadora i il·lustradora Marta Escobar, que ha estat la responsable de la tipografia i les adaptacions. 

La Festa Major de Sant Joan tindrà lloc entre els dies 20 i 25 de juny. En les properes setmanes, es donarà a conèixer la totalitat de la programació.

PUBLICITAT