El maig comença amb molta activitat a les dues colles vallenques. A banda dels assaigs habituals, Vella i Joves afronten aquest cap de setmana sortides per seguir posant-se en forma.

PUBLICITAT

La Colla Vella té fixades dues actuacions en solitari al calendari. Dissabte, a les 18 hores, al carrer Miquel Barceló de Falset, participaran en els actes de la Fira del Vi. D’altra banda, diumenge, a les 12.30 hores, acudiran a l’Aplec de la Paretdelgada de la Selva del Camp. Els objectius de la colla dirigida per Manel Urbano són rodar els castells bàsics de 8.

Quant a la Colla Joves serà diumenge, a les 12 hores, a la plaça Joan Palau de Perafort, en el marc dels actes de la Setmana Cultural. La previsió dels del carrer d’en Gassó, que actuaran acompanyats dels Nois de la Torre, també serà enlairar-hi construcció de 8 pisos.

PUBLICITAT