Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 6 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Ministeri de Transports va fer públic aquest divendres l’adjudicació per 5,4 milions d’euros per la millora de la connexió de l’A-27 i la N-240, entre Valls i Montblanc.

Mitjançant un comunicat, el ministeri apunta que són unes obres necessàries per un millor funcionament de les dues infraestructures. A més, s’han inclòs actuacions com l’habilitació d’una connexió directa del tronc de l’autovia amb la carretera i la construcció d’un pas superior de reposició del camí del Camp Magre i Vilaverd.

Les obres també projecten la construcció d’un edifici annex al centre de control del túnel del Coll de Lilla. Tot i això, queda pendent executar l’enllaç entre l’A-27 i l’autopista AP-7 a Montblanc.

En l’àmbit d’Ocupació, us recordem que aquest proper dijous 9 de maig se celebra la primera edició de la Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera. També es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls.

La Fira de l’Ocupació, instal·lada al Pavelló Xavi Tondo i Volpini, es podrà visitar de 9 a 14 hores. Podeu consultar més informació a la pàgina web de la Cambra de Comerç de Valls.

Temps per als castells. Cap de setmana d’actuacions de les dues colles dels Xiquets de Valls.

La Colla Vella, que ha tingut sortida doble, ha aprofitat per rodar les estructures de 7 pisos. A la Fira del Vi de Falset, dissabte a la tarda, van descarregar el 5de7, el 4de7 amb el pilar, el 2de7, el 3de7 i el 4de7. L’endemà, a l’Aplec de la Paretdelgada de la Selva del Camp, hi van portar el 4de7, el 3de7 i el 4de7 amb el pilar.

Pel que fa la Colla Joves va prendre part, diumenge al migdia, a la Setmana Cultural de Perafort. Els del carrer d’en Gassó van completar el 5de7, el 3de8, el 4de8 i el 4de7. A la mateixa plaça, els Nois de la Torre hi van enlairar el 4de6 amb el pilar, el 3de7 i el 3de6 amb el pilar.

I en esports, a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls ha certificat virtualment la permanència aquest diumenge després de vèncer 2 a 1 a la Unió Esportiva Sants.

A falta de dues jornades pel final, els de l’Alt Camp encara tenen opcions de disputar la promoció d’ascens a 3a RFEF. No serà fàcil. El Play Off es troba a quatre punts quan en resten sis en joc. No obstant això, els blancs-i-vermells s’enfronten als dos darrers classificats.

El primer match-ball serà aquest dissabte, a les 16 hores, a l’estadi del Vilar, en jornada unificada, davant el Viladecans,  equip que aquest cap de setmana ja ha consumat el descens matemàtic a 1a Catalana.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT