Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 7 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Ajuntament de Valls ha engegat la setzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral de Valls”, de forma conjunta amb les floristeries de la ciutat.

El certamen se celebra  des de la primera setmana de maig on es podrà veure ja la decoració de l’actual edició del «Barri en flor» a Valls.

Aquest any hi ha 52 participants del concurs impulsat per la regidoria de Comerç, amb unes intervencions que es trobaran arreu de la ciutat tant en categoria d’aparadors dels comerços com façanes i balcons.

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, el Grup de Nadal d’Artistes de Valls, professionals de les flors i del col·lectiu Creadores del 2n pis, fan la seva valoració entre l’1 i el 19 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per aquesta edició es divideixen en les categories de Balcó Verd amb un primer premi de 200 euros i un segon de 100; millor façana amb 200 euros pel primer i el segon, comerços de la ciutat amb 200 euros pel primer i 100 pel segon i el millor carrer amb 400 euros pel primer i 200 pel segon.

En l’àmbit d’Educació, us recordem que aquest dissabte 11 de maig hi ha prevista una nova proposta familiar del Pla Educatiu d’Entorn de Valls. El títol de l’activitat és “El circ dels sentits” i s’adreça a totes les edats. Tindrà lloc, a la plaça del Pati, de les 17.30 a les 20.30 hores.

Pel que fa a l’àrea d’Acció Social i Comunitària, aquest dimecres 8 de maig, de 16 a 18 hores, a l’IES Narcís Oller, tindrà lloc la xerrada “Tòxics i adolescència. Ara què fem?”, sobre com prevenir les conductes de risc i el consum de tòxics amb els i les adolescents, adreçada a famílies i al personal docent.

I en esports, el CB Valls DIC  va acomiadar-se aquest diumenge passat de la seva afició, pel que fa a aquesta temporada, amb una derrota davant de l’Espanyol: 55-61, en un partit en què les de Valls van competir força bé i tractant de tu a tu a un Espanyol que només va mostrar la seva superioritat en el tercer període, sobretot amb el tir exterior. Pel que fa als parcials: 13-15, 19-19, 10-15 i 13-12.

Les noies del CB Valls DIC jugaran el seu últim partit de la temporada el pròxim diumenge 12 de maig a la pista CB Ripollet, i pensant ja en la temporada vinent en què les de l’Alt Camp competiran a Primera Categoria Catalana.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT