La Xarxa Audiovisual Local (XAL) ha organitzat un programa especial de 12 hores de ràdio, en directe des del carrer, el 17 de maig. Es tracta d’una jornada extraordinària de 9 a 21 h perquè entre totes les ràdios locals adherides a La Xarxa es faci pinya i es posi en valor la feina que es fa i la proximitat entre l’emissora local i la ciutadania. Tot plegat en el marc dels actes de commemoració dels 100 anys de la ràdio a Catalunya. A més, aquesta jornada maratoniana de ràdio en directe tindrà un objectiu solidari coordinat amb el Banc dels Aliments: aconseguir recaptar el màxim de litres de llet possible per distribuir entre famílies en situació de vulnerabilitat.

PUBLICITAT

Així doncs, Ràdio Ciutat de Valls muntarà un estand a la plaça del Blat de 10 a 12 h i emetrà un programa especial amb la col·laboració de Càritas, La Taulada i Creu Roja, entitats a Valls responsables de coordinar la recollida de llet juntament amb el Banc dels Aliments. Mentre sigui a la plaça del Blat tothom podrà deixar-hi litres de llet. I al final del dia, la XAL i el Banc dels Aliments difondran entre tots els mitjans de comunicació del país un comunicat sobre la recaptació aconseguida en litres de llet pel conjunt d’emissores locals.

Aquest especial s’organitzarà en franges de mitja hora i inclourà els butlletins informatius. També preveu desconnexions de 3 minuts, en el minut 27 i 57 de cada hora per facilitar a les ràdios l’emissió de la seva publicitat o altres espais. El gruix de les franges de mitja hora es farà des d’aquelles emissores que hagin decidit instal·lar un punt de connexió al carrer, com és el cas de Ràdio Ciutat de Valls. Per torns de mitja hora aquestes emissores se succeiran en la producció i emissió d’aquestes franges de ràdio en directe.

PUBLICITAT