La Music Valls Va de Vins de la DO Tarragona oferirà els dies 17 i 18 de maig a la plaça del Pati una nova edició d’aquest esdeveniment que s’ha convertit en el maridatge perfecte dels vins, la gastronomia local i algunes de les més destacades propostes musicals del nostre país.

PUBLICITAT

La present edició comptarà amb la participació de 10 cellers i 4 establiments de restauració local. A més, entre els dos dies, Maio, Cesc Sansalvadó, Kelly Isaiah, Carmen y Maria i el grup local Destil·lats posaran el toc musical.

La Music Valls Va de Vins estarà oberta divendres 17 de maig de 18 a 23 hores i dissabte 18 de maig de 11 a 15 hores i de 18 a 23 hores. L’organització posarà a la venda un tiquet al preu de 15 euros que oferirà una copa de vidre, 5 degustacions i un val 2×1 per accedir al Museu Casteller de Catalunya. A banda, els assistents també podran gaudir de promocions alternatives. De fet, la regidora de Comerç, Rocío Martínez, ha anunciat la novetat que la fira ha establert amb establiments de la ciutat.

Coincidint amb la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus, la Music Valls Va de Vins estrena la col·laboració amb descomptes i promocions amb el Museu Casteller de Catalunya que a més serà gratuït dissabte 18 al vespre, amb reserva prèvia al web. D’altra banda divendres 17 a la tarda es faran visites teatralitzades adreçades al públic familiar.

PUBLICITAT