Les dues colles dels Xiquets de Valls segueixen el rumb del calendari per arribar en plena forma a la diada de Sant Joan del proper 24 de juny.

PUBLICITAT

L’exterior de Cal Reig, nova seu social dels Minyons de Terrassa, serà l’escenari aquest dissabte, a les 18 hores, d’una nova actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls. Els del carrer d’en Gassó es desplacen a la cocapital del Vallès Occidental amb l’objectiu de completar-hi el 3de8, el 4de8 i el 5de7, el mateix registre que van aconseguir la setmana passada a Perafort.

La Joves compartirà plaça amb els Minyons de Terrassa, els Castellers de Cornellà i els Castellers de Sarrià.

Pel que fa diumenge, a les 12 hores, a la plaça de la Paeria de Lleida, la Colla Vella dels Xiquets de Valls no descarta l’estrena del 2de8 amb folre. La resta del repertori dels de Manel Urbano seria el 3de8, el 4de8 i el pilar de 6, tres construccions que ja han descarregat aquest 2024.

A la capital del Segrià, els del Portal Nou actuaran acompanyats de la colla local, els Moixiganguers d’Igualada i els Xiquets de Reus.

PUBLICITAT