A Copa Catalunya femenina, el femení del CB Valls s’ha acomiadat aquest diumenge a la tarda de Copa Catalunya amb una victòria, després de vèncer a domicili el CB Ripollet per 55-61.

PUBLICITAT

Malgrat que ja son equip de Primera Catalana des de fa algunes jornades, les vallenques han mantingut a la pista del Ripollet la línia ascendent dels últims partits pel que fa al seu el seu joc.

El matx contra el CB Ripollet ha estat molt igualat en els tres primers períodes, però amb un últim quart dominat clarament per les vallenques. Cal destacar l’encert des de la línia de tres, amb una Júlia Calafell autora de 26 punts amb sis triples inclosos.

Un cop finalitzat el campionat, i després d’aquest any de transició i adaptació de les noves incorporacions, amb relleu generacional inclòs, el CB Valls DIC ja pensa en la planificació de la temporada vinent a Primera Catalana. I ho fa amb una plantilla molt jove, que ha anat evolucionant molt positivament partit rere partit i que, sens dubte, lluitarà per tornar tan aviat com es pugui a Copa Catalunya.

PUBLICITAT