Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 15 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la circulació de trens de l’R14 que havia quedat tallada aquest dimarts entre Reus i Alcover, en el tram Reus- La Plana Picamoixons, a causa de la col·lisió entre un turisme i un tren de mercaderies, ha quedat restablerta. En aquests moments el servei ha quedat normalitzat de forma progressiva.

El xoc es va produir en un pas a nivell d’un camí rural, al terme municipal de la Selva del Camp. El tren va donar un cop a una furgoneta. El conductor del vehicle va resultar ferit i va ser atès pel SEM.

L’avís de l’incident es va rebre a les 12.20 hores. Protecció Civil va activar el prealerta del FERROCAT i els bombers van atendre el sinistre amb tres dotacions.

Uns 200 vehicles participaran a la 12a Fira del vehicle d’ocasió a Valls. El Passeig de l’Estació exposarà una àmplia oferta de vehicles de motor seminous, nous, d’ocasió, km 0 i mobilitat reduïda. La Fira-Mercat estarà oberta els dies 17 i 18 de maig de les 10 a les 21 hores.

Una de les novetats d’enguany serà la instal·lació d’atraccions infantils per la canalla a l’altura del Parc Barrau.

Un any més es repetirà un sorteig. Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la Fira s’optarà a una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció i Port de Tarragona.

També us recordem que aquest divendres 17 de maig, Ràdio Ciutat de Valls col·laborarà amb el Dia R de la Xarxa Audiovisual Local. Una iniciativa, que s’emmarca dins la commemoració del centenari de la ràdio a Catalunya i Ràdio Ciutat de Valls s’instal·larà a la plaça del Blat des de les 10h del matí fins la 13h del migdia amb col·laboració d’entitats solidàries com Càritas, La Taulada i Creu Roja per recaptar llet amb la col·laboració del Banc d’Aliments.

I en esports, un cop acabada la competició oficial, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha començat a perfilar la temporada 2024-2025 a la Lliga EBA fent oficial dues renovacions.

En primer lloc, el club vallenc s’ha assegurat la continuïtat de l’escorta Oriol Besora, peça fonamental de les tres últimes temporades. Besora ha jugat una mitjana de 26,15  minuts i ha anotat 15,5  punts per partit.

També seguirà defensant els colors blancs-i-vermells l’ala pivot Òscar Ngomo. El jugador internacional de Guinea Equatorial ha disputat una mitjana de 23,22 minuts i ha anotat 10,2 punts per partit.

La continuïtat d’aquests dos jugadors fa que el tècnic, Víctor Neila, pugui apostar per tercera temporada consecutiva per un projecte competitiu a la quarta categoria del bàsquet espanyol.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT