Uns 200 vehicles participaran a la 12a Fira del vehicle d’ocasió a Valls els dies 17 i 18 de maig.

PUBLICITAT

El Passeig de l’Estació exposarà els dos dies, entre les 10 hores i les 21 hores, una àmplia oferta de vehicles de motor seminous, nous, d’ocasió, km 0 i mobilitat reduïda.

Una de les novetats d’enguany serà la instal·lació d’atraccions infantils per la canalla a l’altura del Parc Barrau.

Un any més es repetirà un sorteig. Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la Fira s’optarà a una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció i el Port de Tarragona.

PUBLICITAT