Cap de setmana frenètic per les dues colles dels Xiquets de Valls que segueixen avançant la seva preparació de cara a la diada de Sant Joan del proper 24 de juny.

PUBLICITAT

A la plaça de l’Oli, dissabte a la tarda, la Colla Vella es va anotar el primer 4de9 amb folre de l’any de sortida. Seguidament, van portar una altra estrena en forma de 4de8 amb el pilar. A la tercera ronda, van completar el segon 5de8 del curs. Per arrodonir una bona actuació van descarregar el tercer pilar de 6 de la temporada.

La mateixa jornada va deixar el 4de8, el 3de8 i el primer 5de8 de l’any dels Xiquets de Tarragona. Els Castellers de Lleida es van decantar pel 5de7, el 4de8, el 2de7 i el primer pilar de 6 de l’any. La quarta colla a plaça, els Xiquets de Reus, va firmar el 4de8, el primer 2de7 de l’any i el 5de7.

El diumenge al migdia va ser el torn de la Colla Joves Xiquets de Valls a la festa major del Milà. Els de la camisa vermella van apostar per una diada tranquil·la amb el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7 amb el pilar.

PUBLICITAT