Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 20 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que divendres 17 de maig, Ràdio Ciutat de Valls va participar en el Dia R de la Xarxa Audiovisual Local en commemoració del centenari de la primera emissió de ràdio a Catalunya.

Durant el matí, a la carpa situada a la plaça del Blat, amb la col·laboració de les entitats Càritas, La Teulada, Creu Roja i Egueiro es van recaptar més de 180 litres de llet per distribuir, a través del Banc dels Aliments, entre famílies en situació de vulnerabilitat.

El programa solidari es va emetre per les ràdios locals adherides a la XAL entre les 9 hores i les 21 hores.   

En l’àmbit de Turisme, la desena edició de la Music Valls Va de Vins, la mostra de vins de la Denominació d’Origen Tarragona, ha tingut lloc els dies 17 i 18 de maig a la plaça del Pati.

La cita ha comptat amb 10 cellers i els concerts de Maio, Cesc Sansalvadó, Kelly Isaiah, Carmen y Maria i el grup local Destil·lats.

Temps per als castells. Cap de setmana frenètic per les dues colles dels Xiquets de Valls que segueixen avançant la seva preparació de cara a la diada de Sant Joan del proper 24 de juny.

A la plaça de l’Oli, dissabte a la tarda, la Colla Vella es va anotar el primer 4de9 amb folre de l’any de sortida. Seguidament, van portar una altra estrena en forma de 4de8 amb el pilar. A la tercera ronda, van completar el segon 5de8 del curs. Per arrodonir una bona actuació van descarregar el tercer pilar de 6 de la temporada.

La mateixa jornada va deixar el 4de8, el 3de8 i el primer 5de8 de l’any dels Xiquets de Tarragona. Els Castellers de Lleida es van decantar pel 5de7, el 4de8, el 2de7 i el primer pilar de 6 de l’any. La quarta colla a plaça, els Xiquets de Reus, va firmar el 4de8, el primer 2de7 de l’any  i el 5de7.

El diumenge al migdia va ser el torn de la Colla Joves Xiquets de Valls a la festa major del Milà.  Els de la camisa vermella van apostar per una diada tranquil·la amb el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7 amb el pilar.

I en esports, la Unió Esportiva Valls s’ha acomiadat definitivament de jugar la promoció d’ascens a 3a RFEF. L’equip de la capital de l’Alt Camp ho va intentar fins al final en la darrera jornada, però no va poder vèncer la Guineueta en un partit d’infart.

El resultat definitiu va ser d’empat a 3 amb moltes alternances en el marcador. De fet, el també empat a 1 del Vic davant de l’Atlètic Lleida tampoc va ajudar.

Així doncs, Vic, Figueres, Horta i Atlètic Lleida disputaran el play off, mentre que la UE Valls ja comença a pensar en una temporada 2024-2025 en què seguirà a la Lliga Elit.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT