Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 21 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que una trentena de cotxes venuts durant els dos dies de Fira, divendres 17 i dissabte 18. Aquest és el balanç de la 12aedició de la Fira del Vehicle de Valls que es va realitzar aquest cap de setmana al Passeig de l’Estació.

La xifra consolida aquesta veterana fira que en aquesta ocasió va comptar amb el suport i la presència de cinc concessionaris de la ciutat com Baix Motor, Tallers Mero, Fiat Fontanillas, Valls Auto, Autocomarques, i un concessionari de Tarragona, Motorpons, a més de l’expositor Andreu Manteniment Industrial.

Els concessionaris participants a la Fira coincideixen que ha estat una fira molt positiva, amb moviment i interès per part dels visitants, majoritàriament de Valls i l’Alt Camp, però també de la Conca de Barberà i el Tarragonès.

En els pròxims dies s’anunciaran, a través de les xarxes socials de la Cambra, els guanyadors dels sortejos d’una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls, i una assegurança de cotxe d’un any al 50%, gentilesa d’Assegurances Dalmau Lillo Agents d’assegurances.

També us destaquem que l’Escola Popular La Zeta obre portes aquest pròxim dimarts 21 de maig amb l’objectiu de fomentar un espai educatiu autogestionat al centre històric de Valls, basat en la pedagogia crítica i emancipadora i amb la finalitat de generar consciència social, reforçar la participació comunitària i proporcionar eines per a la transformació social.


Durant aquestes últimes setmanes del curs escolar 2023-2024, els organitzadors d’aquesta iniciativa aprofitaran l’ocasió per organitzar tallers i activitats de lleure i reforç escolar destinats a infant d’entre 6 i 12 anys, amb l’objectiu de donar-se a conèixer i per preparar-se per oferir una programació estable a partir del setembre, amb l’inici del nou curs.


L’activitat de La Zeta, es durà a terme els dies 21 i 27 de maig i els dies 6 i 13 de juny, de 17.15h a 19 h, als locals de la Comunalitat de Valls i de la CGT l’Alt Camp-Conca de Barberà, ambdós situats a la plaça de la Zeta de Valls.

L’Escola Popular i la Comunalitat de Valls ja van programar, durant el mes d’abril, una taula rodona amb la presència de l’Escola Popular de Manresa i l’Escola Popular Balàfia de Lleida, totes dues iniciatives de suport mutu amb anys d’experiència i vinculades al moviment de defensa per l’habitatge.

I en esports, ens fem ressò de la marxa de Jordi Barberà i Sisco Moreno del primer equip masculí del Club Bàsquet Valls de la Lliga EBA. Fins al moment, el conjunt de la capital de l’Alt Camp havia pogut renovar Oriol Besora, Òscar Ngomo, Gonzalo Baltà i Raül Neila.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT