La sessió plenària ordinària d’aquest dilluns 27 de maig ha servit, entre d’altres punts, per sotmetre a votació la modificació de l’ordenança fiscal número 18 que regula la taxa per l’estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals.

PUBLICITAT

La proposta, que va comptar amb 16 vots a favor i 5 en contra, regularà l’estacionament de vehicles de 0 emissions, suprimirà el pagament els dissabtes a la tarda excepte la zona del Vilar, actualitzarà les tarifes d’estacionament i anul·lació i s’eliminaran les targetes de prepagament. Les mesures està previst que entrin en vigor a partir del 2 de setembre.

Al mateix ple  es va donar el vistiplau a la pròrroga del conveni de la gestió d’habitatges a Valls i oferir descomptes fiscals per a la restauració d’immobles al Barri Vell. També van tirar endavant les dissolucions dels organismes autònoms de l’Escola de Música Robert Gerhard, Xarxa de Cultura i Museu de Valls.

PUBLICITAT