Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 29 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Festa Major de Sant Joan aposta de nou pel talent musical amb Figa Flawas, Maria Jacobs, Natàlia Exstasy  i hi suma Buhos i Dr. Calypso. 

La programació musical d’enguany arriba més carregada que mai de propostes i estils, amb quinze concerts i una trentena de grups i artistes que actuaran entre el dijous 20 i el dilluns 24 de juny als escenaris de l’Hort del Carme, la plaça de l’Oli i el Pati.

Des de l’Ajuntament de Valls es destaca que és un cartell de concerts que ha ampliat els estils i les propostes.

Una de les novetats és la incorporació d’un concert familiar al Pati, divendres 21 de juny al vespre, a càrrec de Xiula. Es tracta d’un muntatge que comptarà amb la participació de corals infantils del Camp de Tarragona, entre els que s’hi compten la vallenca Cors Alegres.

En l’àmbit educatiu, Un any més torna el casal d’estiu municipal de Valls enguany a l’Escola Eladi Homs de la mà dels monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau), entre els dies 26 de juny i 14 d’agost, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anys. Un any més el casal s’oferirà també la primera quinzena d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar.

I com l’any passat, el casal serà inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional, adaptant les activitats perquè tothom que hi participi les pugui realitzar.

L’horari del casal serà de 9:00 a 13:00h, amb possibilitat de serveis d’acollida de 8:00 a 9:00h i de 13:00 a 14:00h.

Les inscripcions són presencials, a l’Oficina Municipal d’Escolarització o al Cau. A partir del 26 de juny, també es podran fer a l’Escola Eladi Homs.

També deixem constància que la sala de conferències de Vallsgenera va acollir aquest dilluns la 7a trobada de voluntariat, organitzada en el marc del programa Radars amb l’objectiu de reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de persones grans millorant les seves condicions de vida i potenciant la seva inclusió i participació social.

La referent de benestar emocional del CAP Ignasi Sarró, Jessica Bofarull, va ser l’encarregada d’impartir la formació al voluntariat, que va comptar amb la presència activa del personal tècnic d’Acció Comunitària de l’Ajuntament i la regidora Dèbora Fernàndez.

I un apunt d’esports. Recordem que el Patronat Municipal d’Esports de Valls presenta el programa esportiu Oferta de Vacancesun programa d’activitats d’estiu per a infants i joves durant els mesos de juny i juliol. Les inscripcions es poden a la plataforma online d’Egosport del mateix Patronat.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT