El Museu de Valls programa tres activitats gratuïtes amb motiu de l’exposició «Antoni Tàpies. Bronzes intervinguts (1987-1989)», que actualment es pot veure a les seves instal·lacions.

PUBLICITAT

Es tracta d’una mostra que reuneix gairebé una vintena d’obres d’un dels artistes catalans més importants de la segona meitat del segle XX.

La primera de les tres activitats és un concert de música que tindrà lloc aquest proper divendres dia 31 de maig a les 19:30. Sota el nom de La maleta d’Antoni Tàpies, la Fundació Tàpies ha organitzat un cicle de concerts en la que músics de l’ESMUC interpretaran les músiques que agradaven especialment a l’artista.

La segona activitat es farà el dissabte 8 de juny, a les 12 hores, amb una xerrada oferta per Franc Vilà, propietari de la foneria Vilà de Valls, amb el títol «La tècnica de la foneria i les obres de Tàpies».

Finalment el dijous 13 de juny a les 20:30 hores, dins del cicle de diàlegs Tàpies. Art i Territori que organitza la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya, a la qual pertany el museu vallenc, hi haurà una conversa entre Conxita Oliver, crítica d’art i comissària de l’exposició Tàpies, i l’escultor Toni Giró, una reflexió actual al voltant de l’obra de Tàpies.

PUBLICITAT