Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 31 de maig.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la 41a edició de la Nit de Premis lliurarà un total de 25 guardons. L’acte es portarà a terme el dissabte 1 de juny a partir de les 21 hores al Centre Cultural Municipal de Valls i comptarà amb l’actuació del mag Jordi Caps.

Entre els diversos premiats hi apareix el títol del Vallenc de l’Any que aquest 2024 s’entrega a l’enginyer industrial, Josep Boronat pel seu paper destacat en el creixement del Polígon Industrial.

La Nit de Premis vallenca, que es podrà seguir en directe per TAC-12,  tornarà a reconèixer les persones i entitats que treballen pel bé de la ciutat.

Seguim amb tradicions. Valls es prepara per viure una nova festivitat del Corpus Christi, una festa amb més de set-cents anys d’història a la ciutat. La celebració d’enguany tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de juny amb la professó com a acte central.

Un dels moments més esperat del Corpus d’aquest any serà la presentació de la nova imatge del Gegant de la Porra i la Geganta, els gegants grossos de Valls, en la vigília de la festa. L’acte es durà a terme el dissabte 1 de juny, a les 18.30 hores, a la plaça del Blat. D’altra banda, les catifes, l’eucaristia i la processó centraran els actes de diumenge.

Temps per als castells. Les dues colles dels Xiquets de Valls participen aquest dissabte, a les 18 hores, en la primera edició de la diada de Colles Campiones del Concurs de Castells que té lloc al Vendrell

A la cita, que tindrà lloc a la Carretera Doctor Robert, Vella i Joves han assegurat la intenció de consolidar la gamma alta de 8 i apostar per algun castell bàsic de 9. També hi acudiran els Castellers de Vilafranca amb el 2de9 amb folre i manilles com a màxim objectiu i els Nens del Vendrell amb la clàssica de 8.

L’endemà, a les 18 hores, a la plaça Major de la Selva del Camp, la Colla Joves hi acudirà amb un plantejament similar. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, agrupació que també té l’objectiu de sumar la primera aleta de 9.

També us recordem que avui acaba la Setmana sense Fum. Aquest dijous es van lliurar els diplomes als guanyadors i guanyadores de la sisena edició del concurs de dibuixos realitzat amb l’alumnat de 1r d’ESO del Col·legi Claret.

L’activitat, organitzada per la regidoria d’Acció Social i Comunitària i el CAP Ignasi Sarró,  va comptar amb la participació de la regidora Dèbora Fernández.

Mireia Segurado Moreno, Èlia Bonet Gavarró i Killian Martín de la Leona Plana van rebre diplomes.

I en esports, destaquem la renovació del tècnic de l’Atlètic de Valls, Raül Fernández, de cara a la temporada 2024-2025 a 3a Catalana. El conjunt de la capital de l’Alt Camp té ganes de mantenir bona part del bloc i consolidar-se en la penúltima categoria del futbol català.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT