El juny ha començat amb energia a les dues colles dels Xiquets de Valls. Ambdues agrupacions han aconseguit passos endavant quan només falten tres setmanes per la festa major de Sant Joan.

PUBLICITAT

Al Vendrell, dissabte a la tarda, la diada de colles campiones del Concurs de Castells va ser testimoni del primer 3de9 amb folre de l’any de la Colla Vella. Els rosats van completar el repertori amb un intent desmuntat de 4de9 amb folre, el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7 amb folre.

La Colla Joves, minvada d’efectius, es va anotar el 4de8 carregat, el 3de8, el 2de7 i el pilar de 6.

Els grans protagonistes van ser els Castellers de Vilafranca amb el 2de9 amb folre i manilles, primer castell de gamma extra de la temporada. Els penedesencs van acompanyar-lo de les dues estructures bàsiques de 9 i el pilar de 6.

La colla organitzadora de la diada, els Nens del Vendrell, van sortir de plaça amb el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

A la Selva del Camp, diumenge a la tarda, la Colla Joves va completar els primers 4de8 amb el pilar i pilar de 7 amb folre de la temporada. Els del carrer d’en Gassó també van descarregar el 4de8 i el 3de8.

Pel que fa la Colla Jove Xiquets de Tarragona va plantar el millor castell de la tarda a la segona ronda amb el primer 3de9 amb folre del curs. A més, es van anotar el 5de8 i el 4de8.

PUBLICITAT