El Club Bàsquet Valls suma talent i experiència al seu primer equip masculí de Tercera FEB. Es tracta de l’ala-pivot Artur Alaminos.

PUBLICITAT

El jugador que prové del Club Bàsquet Tarragona, fa 2,02 metres d’alçada, va néixer a Montblanc l’any 1991 i arriba al club de la capital de l’Alt Camp per aportar un plus de qualitat en el joc interior. És molt bon tirador des de qualsevol distància i un bon rebotador, sobretot en defensa.

Alaminos, amb experiència a LEB Or i a LEB Plata, a més de lliga EBA, es va formar als equips base del CB Montblanc. Tot i que una part important de la seva carrera l’ha passat al CB Tarragona, també ha jugat al Bàsquet Quintanar, al CB Villarrobledo (amb qui va aconseguir l’ascens a LEB Plata), al Vogesia Holtzheim Bàsquet de França, i al CB Salou, també a LEB Plata.

Amb Artur Alaminos, l’equip que dirigeix Víctor Neila suma el seu tercer fitxatge per a aquesta temporada, després de l’anunciat retorn de David Loras i la incorporació de l’Ander Garcia. Amb aquests tres fitxatges i la renovació de la major part del bloc de la temporada passada, el primer equip masculí del CB Valls queda pràcticament definit de cara al pròxim curs.

PUBLICITAT