Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 5 de juny.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls ofereix una gran diversitat de productes alimentaris propis de la ciutat i tota la comarca de l’Alt Camp. És per aquest motiu que l’Ajuntament, el sector hoteler i 20 establiments han unit esforços per impulsar la segona edició de la gastroruta “Sabors de Valls”.

Es tracta d’una iniciativa que ofereix un recorregut gastronòmic a través de productes típics quilòmetre zero com, entre d’altres, la llonganissa de Valls, la salsa de calçots, la coca de forner, els dolços tradicionals, a més de vins i vermut.

La ruta, que compta amb 4 nous establiments i consta de 10 tastos que es poden bescanviar indistintament durant tot l’any a un preu de 10 euros, estarà disponible a partir d’aquest mes de juny. A més, diversos comerços oferiran descomptes de fins al 15% en el moment del tast. Els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.

Tots els participants també rebran un 2×1 per visitar el Museu Casteller de Catalunya i una bossa regal.

Seguim amb Educació. L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls està celebrant aquestes setmanes i fins el 21 de juny el final de curs amb més de trenta concerts i audicions en diferents espais de la ciutat.

Així, s’han previst una quinzena d’audicions instrumentals d’aula, els petits concerts d’instrument amb tots els alumnes que cursen cadascuna de les especialitats com flauta, clarinet, guitarra, viola, piano o violoncel, entre d’altres. Algunes d’aquestes audicions tindran lloc a l’aula noble de l’escola i les altres, a la sala d’actes del Convent del Carme.

A la recta final d’aquest curs tindran lloc quatre grans concerts al Claustre del Convent del Carme, un espai agraït, tant per la sonoritat com per l’amplitud, que acollirà les agrupacions instrumentals de l’escola: grups de corda, de vent, de teclats, de guitarres i el cor modern. Els concerts seran els dies 12, 13, 17 i 18 de juny a les 19.30 hores amb entrada lliure.

Dimecres 19 de juny serà el moment d’escoltar els alumnes de l’aula de piano que fa dies treballen amb Josep Mateu, professor convidat per al taller d’improvisació. El concert serà a la Capella dels Dolors de l’església de Sant Joan. Per acabar, divendres 21 de juny, a les 19.30 hores, a la plaça de l’Oli, es farà el concert dels Combos de la Festa Major.

Acabem amb un apunt esportiu. El Club Bàsquet Valls ha renovat Albert del Rey com a tècnic del primer equip sènior femení que competirà a Primera Catalana. A més, l’entitat de la capital de l’Alt Camp ha donat a conèixer les renovacions d’Anna Tibau, Cristina Barreira i Àngels Ciurana de cara a la temporada 2024-2025.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT