L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls està celebrant aquestes setmanes i fins el 21 de juny el final de curs amb més de trenta concerts i audicions en diferents espais de la ciutat.

PUBLICITAT

Així, s’han previst una quinzena d’audicions instrumentals d’aula, els petits concerts d’instrument amb tots els alumnes que cursen cadascuna de les especialitats com flauta, clarinet, guitarra, viola, piano o violoncel, entre d’altres. Algunes d’aquestes audicions tindran lloc a l’aula noble de l’escola i les altres, a la sala d’actes del Convent del Carme.

D’altra banda, el cap de setmana del 25 i 26 de maig el cor bàsic, amb una trentena d’alumnes d’entre 8 i 12 anys, va participar en el concert organitzat pel SCIC a L’Auditori de Barcelona, amb un concert amb el grup Xiula i més de quatre-cents cantaires d’arreu del país.

El més petits, els alumnes de Música, Moviment i Iniciació, que ja no realitzen cap altre concert, sí que obren les portes de les aules i ofereixen unes classes per a les famílies dins el mateix horari de classe

A la recta final d’aquest curs tindran lloc quatre grans concerts al Claustre del Convent del Carme, un espai agraït, tant per la sonoritat com per l’amplitud, que acollirà les agrupacions instrumentals de l’escola: grups de corda, de vent, de teclats, de guitarres i el cor modern. Els concerts seran els dies 12, 13, 17 i 18 de juny a les 19.30 hores amb entrada lliure.

Dimecres 19 de juny serà el moment d’escoltar els alumnes de l’aula de piano que fa dies treballen amb Josep Mateu, professor convidat per al taller d’improvisació. El concert serà a la Capella dels Dolors de l’església de Sant Joan. Per acabar, divendres 21 de juny, a les 19.30 hores, a la plaça de l’Oli, es farà el concert dels Combos de la Festa Major.

PUBLICITAT