El Museu de Valls continua amb les activitats paral·leles programades amb motiu de l’exposició «Antoni Tàpies. Bronzes intervinguts (1987-1989)» amb una xerrada, aquest dissabte dia 8 de juny, a les 12 hores, a càrrec de Francesc Vilà, propietari de la foneria Vilà de Valls, amb el títol «La tècnica de la foneria i les obres de Tàpies».

PUBLICITAT

En la xerrada el fonedor explicarà la tècnica amb la que es van fondre les obres de Tàpies, a la foneria vallenca, i es farà una visita a l’exposició per conèixer com van sorgir i com es van realitzar les obres que es mostren al Museu de Valls.

D’altra banda, el proper dijous 13 de juny, a les 19.30 hores, se celebrarà l’última activitat programada. En el marc del cicle de diàlegs Tàpies. Art i Territori que organitza la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya, a la qual pertany el museu vallenc.

Totes les activitats són gratuïtes, com la mateixa entrada a l’exposició.

PUBLICITAT