El projecte de la Unió Esportiva Valls a la Lliga Elit de cara a la temporada 2024-2025 amb Àlex González com a entrenador ha començat rodar en el capítol d’altes, baixes i renovacions. Una campanya en què no es comptarà amb els serveis del defensa Pol Fernández.

PUBLICITAT

Fernández, que aterrava l’estiu passat a l’estadi del Vilar amb només 20 anys, abandona l’entitat blanc-i-vermella per fer el salt al Reus FC Reddis de 3a RFEF.

A banda del seu pas pel Valls, on ha anotat 1 gol, el jugador de la capital del Baix Camp també compta amb l’experiència d’haver jugat amb el Cambrils  Unió de 1a Catalana i en les categories inferiors del Gimnàstic de Tarragona.

D’altra banda, la UE Valls ha convocat una assemblea el proper divendres 14 de juny, a les 18.30 hores, a la sala d’actes de Vallsgenera, per fer balanç de la temporada 2023-2024 i donar a conèixer els punts més importants de la 2024-2025.

PUBLICITAT