La Diada 1885 de Tarragona va portar el segon 3de9 amb folre de la temporada de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A més, els de la camisa rosada van aconseguir que la Plaça del Fòrum fos testimoni per primera vegada d’un castell de 9 pisos.

PUBLICITAT

Seguidament, la Vella  va descarregar el 5de8, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7 amb folre.

Un cop resolta aquesta actuació, els del Portal Nou encaren dues setmanes intenses d’assaig de preparació per la Festa Major de Sant Joan. L’objectiu de la colla dirigida per Manel Urbano és treballar castells de gamma extra, com per exemple, el 5de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el pilar, el 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.

A la mateixa diada, els Xiquets de Tarragona es van anotar el 3de8,  el segon 5de8 de l’any després d’un intent desmuntat i el 4de8.

PUBLICITAT