Ràdio Ciutat de Valls emetrà aquest diumenge 23 de juny un programa especial amb motiu de la Nit de Completes. A partir de les 22 hores i fins a la seva finalització, des de la plaça del Blat, us oferirem en directe la Sortida de Completes amb la participació del seguici cerimonial i l’actuació castellera a l’antiga a càrrec de les dues colles dels Xiquets de Valls. La transmissió de la Nit de Completes anirà a càrrec d’Èric Rosique, Carmen Montesinos i Pedro Osorio.

PUBLICITAT

D’altra banda, la ràdio digital de la capital de l’Alt Camp també transmetrà en directe aquest dilluns 24 de juny, a partir de dos quarts d’una del migdia, la diada castellera de Sant Joan amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Una transmissió conduïda per Èric Rosique, Carmen Montesinos i Pedro Osorio.

Del 20 al 25 de juny, Ràdio Ciutat de Valls també ofereix altres continguts al voltant de la festa major de Sant Joan 2024 com l’agenda de la programació del dia i les cròniques dels actes més rellevants.

PUBLICITAT