Repassem el programa d’actes de la festa major de Sant Joan d’aquest dijous 20 de juny.

PUBLICITAT

DIJOUS 20 DE JUNY

Engalanament de la Casa de la Vila
Des d’avui i durant tota la Festa Major
Pl. Blat
Els domassos blaus i la senyera local engalanaran la façana principal de la plaça del Blat tot pregonant la Festa Major de Sant Joan Baptista, patró de la ciutat.


El Joc de la Pastanaga
Durant tota la Festa Major
Places i carrers de la vila
Un joc per tot el poble que durarà tota la Festa Major. Troba a qui has de matar abans de ser pastanaga bullida!
Tota la informació a Instagram: @pastanagavallenca.
Inscripció: 2 €
Organitza: Cau de Valls


Contes de festa major
17.30 h
Biblioteca Carles Cardó – sala d’actes
Arriba la Festa Major de la nostra vila i el poble s’omple de gent de tot arreu, grans espectacles, jocs i un munt de contes!
Organitza: Biblioteca Carles Cardó
Col·labora: Joan de Boer


L’anunci del pregó
Óssos del Pirineu
19 h
Des de la pl. Quarter
Espectacle itinerant que pren com a referència les festes de l’ós que se celebren el mes de febrer a diverses zones del Pirineu, Andorra i la Catalunya Nord. Actors-manipuladors de titelles gegants i música en directe amb les sonoritats muntanyenques (txalapartes, gralles, timbals…).
La proposta, que mostra l’inici de l’activitat de l’ós després de l’hivernació, celebrarà l’inici de la temporada de festes majors al Camp de Tarragona coincidint amb els 25 anys de la recuperació del Ball de l’Ós de Valls.
Itinerari: Teatre, Jaume Huguet, Pati, Cort i pl. Blat


Pregó de Festa Major
20 h
Pl. Blat
Mariona Escoda serà l’encarregada de pregonar la Festa Major de Sant Joan 2024 des del balcó de la Casa de la Vila. La polifacètica cantant, amb una dilatada carrera artística, té unes profundes arrels vinculades a les tradicions locals i, a través de la seva mirada (i la seva veu), reconeixerem la nostra Festa Major.


Petada de globus
A continuació
Pl. Blat
Olga Trilles, que mostra les seves construccions amb globus arreu del planeta, pintarà el cel vallenc de blanc i vermell, que esdevindrà el primer esclat sonor, a peu de plaça.


Esclat aeri d’inici de Festa Major
20.30 h
Pl. Blat
Anunci sonor als quatre vents que Valls està de Festa Major! Carta de presentació de la Pirotècnia Tomàs, que ens portarà la pólvora al cor de la nostra ciutat aquest Sant Joan 2024.


13a Boladissada Popular
19 h
Pl. Garrofes
Diuen que el 13 és el número de la mala sort, però amb un boladís la mala sort no existeix. Enguany una Boladissada millorada i adaptada encara més a la plaça!
Organitza: Casal Popular La Turba


La primera revetlla amb All Covers
23 h
Pl. Oli

PUBLICITAT