Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 25 de juny.

PUBLICITAT

Temps per als castells. Espectacular diada de Sant Joan aquest dilluns, a la plaça del Blat, amb tres castells superiors al 3de9 amb folre. La Colla Vella dels Xiquets de Valls s’ha anotat el millor registre de la jornada amb el 5de9 amb folre carregat i el 2de9 amb folre i manilles descarregat. Els rosats han arrodonit el repertori amb el 3de9 folre i el pilar de 7 amb folre.

A l’altre costat de la plaça del Blat, la Colla Joves Xiquets de Valls també ha portat un castell de gamma extra. Els de la camisa vermella han descarregat el pilar de 8 amb folre i manilles més matiner de la seva història a la ronda de pilars. Prèviament, han completat el 3de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el 4de9 amb folre carregat després d’un intent desmuntat.

El dia abans, coincidint amb la diada de Completes, la Colla Vella va descarregar el 5de8, el 3de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6. Pel que fa la Colla Joves va bastir el 4de8 amb el pilar, el 3de9 amb folre, el 2de8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

Seguim en l’àmbit cultural. Circ i música es donen la mà de nou a les nits d’estiu del juliol a Valls. Del 9 al 18 de juliol l’entorn patrimonial del claustre de l’antic convent medieval del Carme serà l’escenari privilegiat dels espectacles, tots ells gratuïts i a les 22 hores.
Primer arrencarà el veterà cicle Juliol Circense, amb les companyies Express, Martini i Manzani i Mumusic Circus.

La setmana següent hi haurà l’En Viu amb uns concerts molt especials maridats amb els vins de la Denominació d’Origen Tarragona que tindran accent vallenc amb els Fenya Rai, d’estrena amb el seu darrer disc.

El grup A2 amb Anna Pàmies i Adrià Torres; i la gira de Marc Parrot per commemorar els 30 anys en solitari són altres propostes musicals de l’En Viu.

També ens fem ressò de la campanya “Comprar al comerç local de Valls, té regal!” és una iniciativa conjunta de la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç per tal d’incentivar les compres als establiments locals durant l’estiu.

Totes aquelles persones que vulguin participar de la campanya hauran de fer sis compres en sis comerços de la ciutat entre l’1 de juliol i el 7 d’agost, ambdós inclosos, i emplenar la butlleta que trobaran als establiments adherits a la campanya. El comerç posarà un segell per cada compra superior a 10 euros. 

Els tiquets de compra s’hauran de guardar fins als dies de Firagost ( 6 i 7 d’agost) i juntament amb les butlletes omplertes es podran dipositar a l’estand d’informació de la Cambra de Comerç de Valls, ubicat al Carrer Germans Sant Gabriel.  Per fer sis compres en sis comerços locals hi haurà un premi d’un producte de proximitat. A més, s’entrarà en el sorteig de 2 vals de 500 euros per anar de viatge.

I en esports, la Unió Esportiva Valls ha donat a conèixer més baixes de cara a la temporada 2024-2025. Es tracta de Xavi Toldrà, Xavi Fabra, Dídac Becerra i Sergi Gómez.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT