La portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, ha anunciat aquest dimecres, just abans de la celebració de la sessió plenària ordinària del mes de juny, que renuncia a l’acta de regidora al saló de plens del consistori.

PUBLICITAT

Ibarra, que fa unes setmanes va ser nomenada secretària tercera de la Mesa del Parlament de Catalunya, ha assegurat que abandona la política municipal després de disset anys per dedicar-se exclusivament a l’activitat parlamentària.

L’encara regidora socialista ha fet balanç de la seva tasca al consistori. Ha recordat l’etapa en què va formar part del govern municipal, entre 2007 i 2011, com a responsable d’Habitatge i Obres Públiques . També ha fet esment als moments difícils de l’època del Procés, els quals ha qualificat d’irrespirables pels moments de tensió que es van viure.

La renúncia de Rosa Maria Ibarra farà que la número 5 de la llista de les passades eleccions municipals, Assumpció Fernández, qui ja va ser regidora entre 2017 i 2023, ocupi l’escó per completar els quatre representants del grup municipal socialista.

PUBLICITAT