Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 1 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que tres dels muntatges més aplaudits de la cartellera actual i amb repartiments de luxe encapçalats per Àngels Gonyalons, Ramon Madaula, Roger Coma i Mònica Glaenzel protagonitzaran la propera temporada de tardor als Teatres de Valls.

Aquest dilluns 1 de juliol i amb el lema «si vols seure al principi, no ho deixis pel final» s’inicia la venda de l’abonament de temporada amb importants descomptes per veure «El Favor» (28 de setembre), «Conqueridors» (20 d’octubre) i «Llegat» (16 de novembre), les tres comèdies esbojarrades per gaudir al Centre Cultural Municipal incloses a la nova temporada.

Els abonaments per als tres espectacles, amb descomptes d’entre 9 i 17 euros respecte els preus de les entrades soltes, es posaran a la venda des d’avui a les taquilles del Teatre Principal. En aquest punt de venda es podran obtenir en horari intensiu fins el divendres 5 de juliol (de 12h a 14h i de 18h a 20h). Els abonaments també es podran adquirir les 24 hores del dia a través del portal web municipal www.valls.cat.

Temps per als castells. La Colla Joves Xiquets de Valls ha desconnectat aquest cap de setmana de la Festa Major de Sant Joan en una estada de tres dies a terres navarreses.

Els de la camisa vermella han fet tres actuacions. Dissabte al migdia, a la plaça de l’Ajuntament de Pamplona, van descarregar-hi el 3de7, el 2de7 i el 3de7 amb el pilar. El mateix dia, a la tarda, a la plaça de Braus, es van anotar el 2de7, el 3de8 i el 4de7 amb el pilar. Finalment, diumenge al migdia, a la localitat de Huarte, van portar-hi el 3de7, el 2de7, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

El viatge de la Joves a Navarra ha comptat amb 300 castellers. No ha estat la primera vegada que els del carrer d’en Gassó han trepitjat aquesta zona. Ja ho van fer el 2001 a Villafranca de Navarra i el 2002 a Pamplona.

I en esports, la Unió Esportiva Valls ha presentat els dos primers fitxatges de cara a la temporada 2024-2025 a la Lliga Elit.

En primer lloc, el club blanc-i-vermell s’ha fet amb els serveis de l’extrem Adrià Suárez, provinent de La Canonja de 1a Catalana, però també amb experiència al juvenil de la Floresta i al Reus FC Reddis. La temporada 2023-2024 Suárez va disputar 30 partits i va anotar 11 gols amb el conjunt canongí.

D’altra banda, el tècnic, Àlex González, disposarà de Joan Domingo, lateral que ja va tenir l’entitat la temporada 2021-2022. El futbolista de la Pobla de Montornès, que arriba procedent del Mollerussa de 3a RFEF, pretén seguir amb les bones sensacions que va donar al Vilar en la primera etapa.

A banda dels fitxatges de Domingo i Suárez, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ha renovat a Èric Martí, Arnau Miró, Sergi Palau i Sergi Vega.

La UE Valls seguirà aquests dies amb les renovacions i les noves incorporacions que han conformar un equip competitiu per afrontar amb garanties una Lliga Elit que està previst que comenci el cap de setmana del 21 i 22 de setembre.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT