Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 3 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Antònia Font arribarà a Valls amb la seva gira per teatres. La mítica banda de música mallorquina presenta el seu nou disc Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022) després d’anunciar la seva separació de manera indefinida.

Aquest 2024, la banda seguirà girant pels escenaris amb una gira de teatres i auditoris que farà parada a la ciutat de Valls diumenge 1 de desembre a les 18 hores. Els mallorquins han transcendit generacions i, tot i la seva llarga absència, han mantingut més viu que mai el seu llegat. Aquest concert promet ser una experiència especial i íntima, on els assistents podran gaudir de les noves cançons del seu últim disc, així com dels seus grans èxits.

No faltaran alguns dels seus himnes més emblemàtics com “Alegria”, “Wa Yeah!” o “Calgary 88”, que han marcat la carrera del grup i han ressonat en els cors de molts seguidors al llarg dels anys. Aquesta és una oportunitat única de veure Antònia Font en un format més reduït i proper.

Estigueu atents perquè les entrades sortiran a la venda aquest 9 de juliol a les 10 hores.

Més cultura. La sala 1 del Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona obre les portes a una nova exposició de l’artista vallenc Jordi Saurí sota el títol ‘Les 4 estacions 2.0’. Es tracta d’un projecte d’investigació visual i instrumental que pren com a punt de partida la imatge, creant fotografies creatives i experimentals que juguen amb els efectes òptics.

L’exposició és una iniciativa singular que barreja gèneres i presa com a punt de partida la imatge, una sèrie de fotografies creatives i experimentals que juguen amb els efectes òptics, empren el color de manera expressionista i, fins i tot, surrealista. Mitjançant iniciatives ‘transmèdia’, Saurí, pretén desenvolupar un nou marc artístic de creació entorn d’aquest tema tan obert a múltiples perspectives.

L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Diumenges i festius sempre oberts d’11 a 14 hores.

I en esports, Marc Buscail ha signat amb el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidió per incorporar-se de manera immediata a les ordres del tècnic, Víctor Neila.

Tot i la seva polivalència, Buscail, ocupa preferentment la posició de pivot, té 21 anys, fa 205 cm d’alçada i arriba al CB Valls després de desvincular-se del Club Bàsquet Tarragona.

Sens dubte, aquest jugador amb unes estadístiques extraordinàries durant les últimes temporades, serà un plus de qualitat que reforçarà el conjunt blanc-i-vermell: una plantilla, la del primer equip del CB Valls, que es perfila especialment competitiva de cara a la pròxima temporada a Tercera FEB, l’antiga lliga EBA.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT