La temporada de concerts dels Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l’Alt Camp 2023-2024 arriba al final. Aquest divendres 5 de juliol la plaça del Museu Casteller de Catalunya s’estrenarà com a escenari musical amb ‘La Traviata’ de Verdi.

PUBLICITAT

Es tracta d’una de les òperes més famoses inspirada en la tragèdia amorosa de la novel·la d’Alexandre Dumas (fill), ‘La dama de les camèlies’. Una obra que representa l’estil literari del romanticisme de la França de finals del segle XVIII. Se’n farà una versió escenificada per a quatre solistes i piano.

Un muntatge produït pels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp i sota la direcció escènica i l’adaptació de Bàrbara Flores i Roger Padullés.

Es tracta d’una proposta que adapta aquesta òpera de referència en espais no convencionals i que també atorga un valor afegit al museu.

El preu de l’entrada general és de 24 euros. Per als Amics del Teatre té un cost de 22 euros i per als socis dels Amics de la Música de Valls és gratuïta.

PUBLICITAT