La Unió Esportiva Valls segueix amb el capítol de fitxatges de cara a la temporada 2024-2025 a la Lliga Elit. En les últimes hores, l’entitat blanc-i-vermella ha incorporat dos migcampistes i un porter.

PUBLICITAT

Després de les incorporacions de Joan Domingo i Adrià Suárez, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ha fitxat el migcampista de 24 anys, Èrik Barroso, procedent del Catllar de 1a Catalana. La temporada passada amb l’equip del Tarragonès va disputar 28 partits i va anotar 2 gols.

Per reforçar el mig del camp, la plantilla dirigida per Àlex González també ha fitxat Matthew Clewley “Matty”, qui ja va lluir la samarreta vallenca la temporada 2017-2018 a 1a Catalana. Matty té 26 anys i arriba del Vilanova de 1a Catalana. La temporada passada amb l’equip del Garraf va jugar 19 partits i va marcar 5 gols.

Finalment, la UE Valls també comptarà amb els serveis del porter Dani Fernández. Fernández, que arriba procedent del filial del Langreo de Preferent d’Astúries i format a l’Escola de Futbol Base de Calafell , tindrà l’oportunitat de debutar a la Lliga Elit.

PUBLICITAT