Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament (a través de les regidories d’Acció Social i Comunitària, d’Acció Cívica i d’Educació) convoquen una nova edició de les ajudes per a estudis postobligatoris. Enguany s’arribarà a l’onzena convocatòria, resultat del treball conjunt entre entitats del municipi i el consistori vallenc.

PUBLICITAT

El sistema de sol·licitud de beques es realitzarà en convocatòria única en el període comprès entre l’1 i el 26 de juliol i del 2 al 27 de setembre a les oficines de VallsJove (carrer de St. Pere, 2). Aquestes beques tenen per finalitat ajudar econòmicament l’alumnat que realitzi estudis postobligatoris durant el curs 2024/2025, que inclou el Batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà i superior.

D’aquesta manera es pretén que cap estudiant de la ciutat quedi exclòs de l’accés a la formació postobligatòria per raons econòmiques en el marc de la igualtat d’oportunitats i de facilitar i millorar la formació de les persones joves com a pas previ al futur procés d’inserció laboral.

Podran presentar-se a la convocatòria les persones joves empadronades a Valls i nascudes a partir de l’1 de gener de 1999, que el curs 2024/25 es matriculin en estudis de batxillerat o formació professional. S’ha ampliat el pressupost fins a arribar als 15.000 euros i se’n podran beneficiar una cinquantena d’alumnes entre 200 i 250 euros per rebre la seva formació.

PUBLICITAT