El Museu Casteller de Catalunya estrena aquest divendres 5 de juliol les noves audioguies multilingües que enriquiran l’experiència dels visitants.

PUBLICITAT

Aquesta nova eina permetrà als usuaris explorar el museu i aprofundir en la història i tradicions a través d’una visita autoguiada en set idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i portuguès.

Les noves audioguies han estat dissenyades amb l’objectiu de proporcionar una experiència immersiva i educativa a tots els visitants, independentment de la seva llengua d’origen. La iniciativa ofereix una narració detallada i atractiva dels diferents espais i exposicions del museu, permetent als visitants comprendre millor la importància cultural i històrica dels castells, així com les tècniques i valors que hi ha darrere d’aquesta tradició única.

Les audioguies estan disponibles a la recepció del museu i es poden llogar per un preu de 3 euros. Els visitants també tenen l’opció d’adquirir un codi QR que permet fer una visita guiada amb el seu propi telèfon mòbil i que es pot fer servir un cop finalitza la visita al museu per tal d’ampliar els coneixements. 

PUBLICITAT