Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 11 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest diumenge 14 de juliol tindrà lloc la diada de Sant Cristòfol. A Valls, a la plaça del Carme, entre les 13 i les 13.30 hores, es farà la tradicional benedicció de vehicles.

Es tracta d’una bonica tradició que es conserva per recordar les responsabilitats que tenen els conductors, en el respecte de les normes de circulació i sobretot en la prudència en la conducció i respecte a tots els qui conduïm. L’objectiu d’aquesta jornada es transmetre que tots els que agafin un vehicle volen arribar sans i estalvis a la destinació.

Els donatius que es vulguin aportar aniran destinats al necessari arranjament de la façana de la Parròquia de la Mare de Déu del Carme. Tots els conductors són convidats a beneir el vehicle, per implorar la protecció a la carretera.

A més, tots els conductors que hi prenguin part rebran l’entrega d’un record.

Un apunt de sostenibilitat. La gestió del residu tèxtil recupera més de 47 tones de roba usada a Valls al primer semestre.

La recollida selectiva de roba impacta directament a l’economia circular i social del territori. El 90% dels articles recuperats tenen una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclatge. A més, la gestió d’aquest residu tèxtil ha evitat l’emissió de 289 tones de CO2 i permet obtenir-ne recursos per a programes socials.

En l’àmbit de salut, destaquem que Valls torna a adherir-se un any més a la campanya, Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que a Catalunya afecta a 9.000 persones.

Fruit de la iniciativa, any rere any es dona visibilitat a aquesta malaltia degenerativa i, a la vegada, es recapten fons per a la seva investigació.

Les piscines d’estiu del Fornàs, Club Tennis Valls i del Club de Tennis Plana d’en Berga acullen aquest diumenge la campanya a la capital de l’Alt Camp. La comitiva estarà encapçalada per diferents càrrecs electes de la corporació municipal, esportistes locals i representants de les entitats esportives.

Les donacions per impulsar la investigació  es podran realitzar a les piscines adherides i a la pàgina web de la Fundació Esclerosi Múltiple.

També recollim que el vallenc Lluís Fàbregas substituirà a Josep Maria Andreu com a president del Gimnàstic de Tarragona. El nomenament es va fer efectiu aquest dimecres al vespre, coincidint amb la junta general d’accionistes del club.

Fàbregas, que des l’any 2009 era director general, assumirà el rol de president executiu de l’entitat.

El ja nou president va deixar clar que és un honor que hagin triat el seu nom. Afirma que arrenca una nova etapa, però que no hauria de canviar gairebé res, ja que ell mateix ja porta molts anys assumint “màximes responsabilitats executives.” Assegura que es troba “un Nàstic molt viu” i “una entitat solvent econòmicament.” A tot això, en la mateixa junta es va aprovar una ampliació de capital de 3 MEUR.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT