Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 12 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera ha signat un acord de col·laboració amb SECOT per tal de treballar conjuntament en accions d’assessorament, formació i suport a la posada en marxa i consolidació dels projectes empresarials de persones i entitats.

L’objectiu de Vallsgenera és activar les polítiques, programes i serveis de l’àmbit de l’ocupació i la promoció empresarial que millorin la qualitat de vida, les oportunitats de promoció de les persones i el desenvolupament econòmic i social de Valls i comarca.

Temps per als castells. Les dues colles dels Xiquets de Valls tornen a tenir sortida aquest cap de setmana que aspira a ser molt emocionant.

Per un costat, els rosats tenen cita aquest dissabte, a partir de les 18 hores, a la plaça del Pou d’Altafulla per la Diada de les Cultures. En aquesta coincidiran amb els Castellers de Vilafranca, segon cara a cara de l’any entre verds i rosats. Els del Portal Nou buscaran consolidar les construccions de les gammes alta de 8 i bàsica de 9. A part de verds i rosats, a la diada també hi participaran els Castellers locals i els Xiquets de Tarragona.

Per una altra banda, la Colla Joves diumenge, a partir de les 18.30 hores, serà a la Diada del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra. Els del carrer d’en Gassó sembla que portaran a plaça el segon pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada. També apostaran pel 3de9 amb folre i construccions de la gamma alta de 8. Els de la camisa vermella estaran acompanyats a la plaça de la Vila de Torredembarra per la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre.

Més castells. Des de l’any 2019, els balcons de la Casa de la Vila s’obren a les vallenques i vallencs que vulguin veure les diades castelleres que se celebren a la plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller.

A partir de dilluns 15 de juliol i fins dimecres 31 del mateix mes es poden tramitar les inscripcions del sorteig per a les diades castelleres de la Firagost (7 d’agost a les 20:15 hores) i Diada Nacional (10 de setembre a les 20:30 hores).

La inscripció es pot realitzar online ja que només cal omplir la sol·licitud que es podrà trobar al portal municipal https://participa.valls.cat. També es podrà realitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores).

El sorteig es farà el proper dijous 1 d’agost. Les persones guanyadores es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció, a la pàgina web  www.valls.cat, a les xarxes socials municipals, als mitjans de comunicació i també es comunicarà telefònicament.

I en esports, destaquem la Unió Esportiva Valls ha fitxat Guillem Martínez i Jordi Prades de cara a la temporada 2024-2025 a la Lliga Elit. Són dos jugadors amb passat blanc-i-vermell. Per cert, una Lliga Elit que ja té calendari. El conjunt de la capital de l’Alt Camp debutarà diumenge 22 de setembre, a l’estadi del Vilar, davant el Sant Maure, rival que debuta a la categoria

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT