Sensacions contraposades en els compromisos de les dues colles dels Xiquets de Valls al Baix Gaià.

PUBLICITAT

La Colla Vella va actuar, dissabte a la tarda, a la plaça del Pou d’Altafulla, en el marc de la diada de les Cultures. Els del Portal Nou van descarregar amb solvència el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8.

A la mateixa actuació, els Castellers de Vilafranca es van apuntar el millor resultat del dia amb el 4de9 amb folre, el 2de9 amb folre i manilles, el 3de9 amb folre, un intent desmuntat de pilar de 8 amb folre i manilles i el pilar de 7 amb folre.

Els Xiquets de Tarragona van tornar a ajuntar el 5de8 i el 3de9 amb folre. El tercer castell dels ratllats va ser el 4de8.

La colla amfitriona, els Castellers d’Altafulla, va sortir amb el 4de7, el 4de7 amb el pilar després d’un intent desmuntat i el 3de7.

L’endemà, a Torredembarra, un intent de 3de9 amb folre de la Colla Joves va obligar a aturar la diada del Quadre més d’una hora per la manca d’ambulàncies.

Un cop es va reprendre l’actuació, les tres colles participants van acordar només executar dues rondes. Així doncs, la Joves va completar el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7 amb folre.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona es va anotar el 3de9 amb folre i el primer pilar de 7 amb folre de l’any.

Pel que fa els Nois de la Torre van descarregar el 7de7 i el 5de7.

PUBLICITAT